Colour & Decoration

Kleur - inspiratie - Advies - Vakmanschap

logo

Bvba Voorhaen - Colour & Decoration
Hoogstraat 179c
9550 Herzele
Oost-Vlaanderen
België

E-mail: .
Tf: 09 / 361 88 22
GSM: 0476/29 54 06 - 0493/51 64 61

Openingsuren toonzaal:

Maandag : op afspraak

Dinsdag tot vrijdag : van 09u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u00

Zaterdag : van 09u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 17u00

 

FacebookLogo

Renovate

Renovate

Renovate?

Renovate is een jong en dynamisch renovatiebedrijf. Renovate kan jou helpen met renovatiewerken in en rond jouw woning, appartement of winkel. Hoe Renovate eigenlijk ontstaan is? Wel, Renovate is voortgekomen uit de activiteiten van mijn (Jourie Voorhaen) zusterbedrijf Colour & Decoration.

Wat we heel vaak merken bij klanten is het feit dat deze nood hebben aan een A tot Z partner. Met Colour & Decoration komen we binnen met behang of ons verfmateriaal, maar dan botsen we op struikelblokken. Zoals vochtplekken, zaken die kapot zijn, koudebruggen, … De klant zou dan opnieuw iemand moeten beginnen zoeken alvorens wijzelf verder kunnen doen. Wat lastig is voor de klant. Daarom is Renovate dus jouw partner die je van A tot Z kan helpen. Het grote voordeel hierin is volgens mij het feit dat je 1 aanspreekpunt hebt. Wat als klant een gemak is en een gerust gevoel geeft.

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Luchtgommen

Reeds jaren hebben wij de techniek van het luchtgommen onder de knie. Door het toepassen van luchtgommen wordt het hout opnieuw blank gemaakt. Dit kan op vele housoorten worden toegepast. Ook voor de nabehandeling beschikken wij over specifieke producten.

Vochtbehandeling

Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel opsporen welk vochtprobleem zich stelt. Afhankelijk daarvan zal de gepaste techniek worden toegepast. Soms volstaat een kleine ingreep en zijn alle dure technieken overbodig.

Badkamerrenovatie

Het renoveren van een badkamer is een complex gebeuren. Door met ons in zee te gaan heeft u één aanspreekpunt die het volledige gebeuren in goede banen leidt. 

View the embedded image gallery online at:
https://voorhaen.be/renovate#sigProId331cfa8630

Inrichten zolderruimte

Met de nodige aanpassingen maken we van een lege zolderruimte een aangename leef-, speel-, hobby- of slaapruimte. Van een eenvoudige aanpassing tot een super de luxe ruimte, alles is mogelijk. Van isolatie tot volledige afwerking.

Ingemaakte kasten

Tevens zijn wij uw partner in algemene schrijnwerkerij. Ingemaakte kasten, dressings, keukens, maatmeubilair, maar ook alle nodige aanpassingen met gyproc.

Herlakken van sectionaalpoorten en aluminium

Het zwakke punt van sectionaalpoorten is vaak het lakwerk. Na enkele jaren wordt de poort dof en verliest het originele kleur. Wij kunnen uw poort ter plaatse lakken zodat ze terug voor jaren glanst. Dit kan ook worden toegepast op alle pvc en aluminium schrijnwerk; Nieuwe ramen zonder breekwerk dus.

Herindeling leefruimte

Door de jaren heen dient een leefruimte aangepast te worden aan de behoeften van de inwoners : living herindelen, bureelruimte of garage omvormen tot slaapruimte,

Kunnen we jou helpen met één van deze zaken? Neem vrijblijvend contact op.

Alvorens we een offerte kunnen opmaken komen we graag even ter plaatse om alles ten gronde te bekijken en jouw wensen en voorkeuren te leren kennen.

Laat hier jouw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.